Bestyrelsen

Ane

Ane Kristiansen

Kontakt: ane.kristiansen@ttora.dk

Dobbeltkandidat i Sociologi (Lunds Universitet) og Gender Studies (Taras Shevchenko National University of Kyiv). Arbejder som data- og analysemedarbejder i Kontoret for Organisationsudvikling, Socialforvaltningen, Københavns Kommune. Skrev speciale om køn og ligestilling i skandinaviske virksomheder i Ukraine. Har som frivillig beskæftiget sig med understøttelse af voldsramte kvinder i Buenos Aires.

_________

Daniela Lazoroska

Kontakt: daniela.lazaroska@ttora.dk
Ph.d. i antropologi. Har forsket om kropskultur blandt unge mennesker i Brasilien. Arbejder i øjeblikket på Lunds Universitet med et projekt om social retfærdighed, solenergi og bæredygtighed i Sverige. Har et brændende interesse for politisk aktivisme, hekseri og magi, og især for blandingen af disse kategorier.
_________

 

Runa

Runa Bjerre Henriksen

Kontakt: runa.bjerre@ttora.dk
Læser Geografi og Geoinformatik, var med til at starte foreningen Feministisk Forandring og sidder stadig i bestyrelsen der. Arbejder sæsonmæssigt som naturgeografisk feltassistent i Grønland og er i gang med et længere praktikforløb i WWF. Har særlig fokus på bæredygtighed ud fra et holistisk miljø – og naturperspektiv.

_________

Nilab

Nilab Totakhil

Kontakt: nilab.totakhil@ttora.dk
Uddannet cand.scient.soc med dobbelt bachelor i internationale udviklingsstudier og globale studier fra RUC og kandidat i udviklingsstudier fra Lund universitet; graduate hos Teach First Danmark, som arbejder med socialt udsatte i folkeskolen; baggrund i politik, regionssekretær i SF Ungdom; landsorganisationen Afghan Youth Association in Denmark. Har via udlandsophold og arbejde i bl.a. Kenya og India, fået dyb indsigt i udviklingsarbejde og organisationsarbejde på forskellige planer.
_________

Jelena

Jelena Bundalovic

Kontakt: Jelena.bundalovic@ttora.dk
Uddannet cand.mag. i filosofi og kommunikation; har beskæftiget sig med repræsentation og køn i filosofi; bestyrelsesmedlem i Netværk for Kvinder i Filosofi (NKiF); har erfaring med CSR (Corporate Social Responsibility); skrev speciale om intentioner og overbevisninger inden for filosofi og psykologi (philosophy of psychology).

_________

Charlotte

Charlotte Kirkegaard

Kontakt: charlotte.kirkegaard@ttora.dk
Cand.jur. og international ekspert i køn og ligestilling. Driver virksomheden E-QUALITY, der arbejder med flere kvinder i ledelse og udfører opgaver for FN, EU, Nordisk Ministerråd, regeringen og store organisationer med generelt fokus på køn og ligestilling. Desuden foredragsholder, skribent og forfatter.

_________

Maria

Maria Thiemer

Kontakt: maria.thiemer@ttora.dk
Uddannet cand.scient.pol.; Arbejder som analysekonsulent i Københavns Kommune; Har været forskningsassistent for Drude Dahlerup på The Gender Regime Project (GRIP) og undersøgt kvinderepræsentationen og opstillingsformer; Skrevet speciale om køn, valg af ungdomsuddannelse og vejledning, og længe beskæftiget sig med kvinder i politik.

 


Suppleanter: (men ligeså aktive som bestyrelsen!)

 

Emma

Emma Louise Stenholm

Kontakt: emma.stenholm@ttora.dk
Studerende i Statskundskab på Københavns Universitet. Interesserer sig særligt for international politik, menneskerettigheder og migration. Arbejder på Politiken og har tidligere erfaring fra magasinet RÆSON om dansk og international politik samt tænketanken Lebanese Center for Policy Studies i Beirut.

_________

Kathrine

Kathrine Børlit Nielsen

Kontakt: kathrine.boerlit@ttora.dk
Uddannet cand.mag. i kunsthistorie på Københavns Universitet med sidefag i kønsstudier og litteraturvidenskab på Humboldt Universitet, Berlin. Bestyrelsesmedlem i Netværk for Kvinder i Filosofi (NKiF). Arbejder til daglig med kunst- og kulturformidling, har været fast klummeskribent på Politiken og er lige nu elev på Skrivelinjen på Københavns Kunstskole.