Bestyrelsen

Ane

Ane Kristiansen

Kontakt: ane.kristiansen@ttora.dk

Dobbeltkandidat i Sociologi (Lunds Universitet) og Gender Studies (Taras Shevchenko National University of Kyiv). Arbejder som data- og analysemedarbejder i Kontoret for Organisationsudvikling, Socialforvaltningen, Københavns Kommune. Skrev speciale om køn og ligestilling i skandinaviske virksomheder i Ukraine. Har som frivillig beskæftiget sig med understøttelse af voldsramte kvinder i Buenos Aires.

_________

Daniela Lazoroska

Kontakt: daniela.lazaroska@ttora.dk
Ph.d. i antropologi. Har forsket om kropskultur blandt unge mennesker i Brasilien. Arbejder i øjeblikket på Lunds Universitet med et projekt om social retfærdighed, solenergi og bæredygtighed i Sverige. Har en brændende interesse for politisk aktivisme, hekseri og magi og især for blandingen af disse kategorier.
_________

 

Runa

Runa Bjerre Henriksen

Kontakt: runa.bjerre@ttora.dk
Læser Geografi og Geoinformatik, var med til at starte foreningen Feministisk Forandring og sidder stadig i bestyrelsen der. Arbejder sæsonmæssigt som naturgeografisk feltassistent i Grønland og er i gang med et længere praktikforløb i WWF. Har særlig fokus på bæredygtighed ud fra et holistisk miljø- og naturperspektiv.

_________

Charlotte

Charlotte Kirkegaard

Kontakt: charlotte.kirkegaard@ttora.dk
Cand.jur. og international ekspert i køn og ligestilling. Driver virksomheden E-QUALITY, der arbejder med flere kvinder i ledelse og udfører opgaver for FN, EU, Nordisk Ministerråd, regeringen og store organisationer med generelt fokus på køn og ligestilling. Desuden foredragsholder, skribent og forfatter.

_________

Maria

Maria Thiemer

Kontakt: maria.thiemer@ttora.dk
Uddannet cand.scient.pol. Arbejder i Dansk Evalueringsinstitut (EVA) og tidligere analysekonsulent i Københavns Kommune. Har været forskningsassistent for Drude Dahlerup på The Gender Regime Project (GRIP) og undersøgt kvinderepræsentationen og opstillingsformer, skrevet speciale om køn, valg af ungdomsuddannelse og vejledning og længe beskæftiget sig med kvinder i politik.

_________

Emma

Emma Louise Stenholm

Kontakt: emma.stenholm@ttora.dk
Studerende i Statskundskab ved Københavns Universitet. Interesserer sig særligt for international politik, menneskerettigheder og migration. Erfaring fra Politiken, magasinet RÆSON om dansk og international politik samt tænketanken Lebanese Center for Policy Studies i Beirut.

_________

Kathrine

Kathrine Børlit Nielsen

Kontakt: kathrine.boerlit@ttora.dk
Uddannet cand.mag. i kunsthistorie på Københavns Universitet med sidefag i kønsstudier og litteraturvidenskab på Humboldt Universitet, Berlin. Bestyrelsesmedlem i Netværk for Kvinder og Nonbinære i Filosofi (NKNIF). Arbejder til daglig med kunst- og kulturformidling, har været fast klummeskribent på Politiken og er lige nu elev på Skrivelinjen på Københavns Kunstskole.